Ravitsemus

Tervetuloa Ravitsemuksen sivulle, missä terveellinen ruokavalio on avainasemassa. Ravitsemusterapeuttimme ovat erikoistuneet yksilölliseen ruokavaliosuunnitteluun ja terveellisen elämäntavan edistämiseen. Ymmärrämme, että oikeanlainen ravitsemus on perusta hyvinvoinnille, ja siksi lähestymme hoitoa huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti, keskittyen ruokavalion räätälöintiin yksilöllisiin tarpeisiin. Valitsemalla Ravitsemuksen valitsette asiantuntevan tiimin, joka on sitoutunut tukemaan terveellisiä ruokailutottumuksia ja elämäntapaa.

Löytää Lääkärit

Erikoisalasta

Ravitsemusterapeuttimme eivät ole ainoastaan ruokavalion asiantuntijoita vaan myös terveytesi kumppaneita. Tarjoamme yksilöllistä ravitsemusneuvontaa, joka perustuu sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Sivustomme tarjoaa myös arvokasta tietoa terveellisestä ravitsemuksesta ja ravintoaineiden merkityksestä. Panostamme avoimeen viestintään ja yhteistyöhön kanssasi varmistaaksemme, että saat parasta mahdollista ravitsemusohjausta.

Ravitsemusterapeuttimme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan yksilöllistä ohjausta terveellisen ruokavalion saavuttamiseksi. Olipa kyse sitten painonhallinnasta, allergioista tai yleisestä terveellisestä syömisestä, olemme täällä varmistaaksemme, että saat asiantuntevaa ohjausta ja tukea. Valitse Ravitsemus, kun haluatte luottaa asiantuntijoihin, jotka välittävät terveydestäsi ja auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Varaa aikasi nyt

Mahdollistamme vaivattoman ja kohtuuhintaisen pääsyn kokeneiden lääkäreiden hoitoon niin etä- kuin lähikohtaamisissa.

hinnasto

Hinnoittelut, jotka sopivat sinulle.

Tutustu hinnoittelusuunnitelmiimme, jotka on räätälöity juuri sinulle. Tarjoamme vaihtoehtoja, jotka
sopivat tarpeisiisi parhaiten, laadusta tinkimättä.

Kotikäynti

alk 302 €

Lääkärin kotikäynti

alk 85€

Sairaanhoitajan kotikäynti

alk 85 €

Laboratoriohoitajan kotikäynti

Kotipalvelu senioreille

290 €

Kotilääkärin alkukartoitus

Chat vastaanotto

15,90€ (19,90€)

Hoitajan- chat
Hoidon tarpeen arviointi

47,90 €

Lääkäri Chat

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin helposti täyttämällä alla oleva lomake. Kysymyksiä, palautetta tai apua – olemme täällä sinua varten.

Kiitos yhteydenotostasi. Palaamme asiaan pian
Oops! Jotain meni pieleen lomaketta lähetettäessä.

Varaa aikasi nyt

Mahdollistamme vaivattoman ja kohtuuhintaisen pääsyn kokeneiden lääkäreiden hoitoon niin etä- kuin lähikohtaamisissa.